Lekce z praxe: Udržitelnost na konferenci H@W

Akce již proběhla.

Michal Šrajer shrne praktické lekce z přípravy největší české leadershipové konference Happiness@Work s důrazem na udržitelnost. Dozvíte se, jak se postarat o udržitelnost - od partnerů až po catering, vše během 30 minut vaší ranní kávy. Zobrazit více…

Konference Happiness@Work letos očekává až 1000 účastníků a Michal Šrajer, její spoluzakladatel, shrne, jakým způsobem se organizace této velké akce vypořádává s výzvami udržitelnosti. Během 30 minutové prezentace vás provede lekcemi z praxe – od pravidel pro partnery, kteří musí respektovat principy udržitelnosti, až po ekologické řešení cateringu. Kromě toho budete mít možnost sdílet své vlastní tipy a inspirovat se k tomu, jak podobné akce pořádat udržitelněji i vy.

Kdo je Michal Šrajer?

Michal je spoluzakladatelem konference Happiness@Work, největší leadershipové akce v Česku, která se zaměřuje na štěstí a smysluplnost v práci. Tuto konferenci, která letos přivítá 1000 účastníků, Michal nejen spolupořádá, ale také aktivně rozvíjí její koncept udržitelnosti, což je klíčové téma pro současný svět práce. Ve své roli se soustředí na to, jak přinášet štěstí a pozitivní pracovní kulturu do organizací​.

Tereza Rutkovská

30 min | 2. 10. 2024 | Komunita: Agilita, Firemní kultura, Inovace, L&D, Udržitelnost |
Kontakt na organizátora: Tereza Rutkovská