10 let štěstí v práci

Toto vysílání je k dispozici pouze uživatelům s placeným členstvím.

Chcete-li sledovat vysílání z archivu, staňte se součástí Red Button EDU komunity a aktivujte si členství.

Zakoupit členství

Na toto vysílání navazuje praktické setkání, během kterého se můžete doptat na věci, které zazněly ve vysílání a prodiskutovat s ostatními vaše témata.

Michal nasdílí svůj příběh o tom, jak se z matfyzáka stal spoluzakladetelem firmy a nedlouho poté i prvním českým Chief Happiness Officerem a hybatelem Happiness@Work hnutí u nás. Zobrazit více…

Řeč bude o tom, proč má smysl se něčím tak neuchopitelným jako je pocit štěstí zabývat i v pracovním prostředí. Dozvíte se, jak se v čase mění pohled lídrů na téma firemní kultury. Ale prostor bude i k zamyšlení nad tím, jak se svět práce (a štěstí v něm) může vyvíjet v letech nadcházejících.

Kdo je Michal Šrajer

Michal Šrajer vystudoval matfyz a před šestnácti lety spoluzaložil studio Inmite. To se brzy stalo leaderem ve vývoji aplikací pro chytré telefony u nás. Už tam se Michal stal prvním českým „Chief Happiness Officerem“ a dal si úkol hledat, jak budovat úspěšné firmy, ve kterých se lidé cítí skvěle. Před devíti lety se po akvizici stal Inmite součástí globálního Avastu. Role CHO a poslání však Michalovi zůstaly. Po roční rodinné cestě kolem světa, na které se inspiroval v řadě skvělých firem, se vrátil zpět do ČR a spoluzaložil mezinárodní konferenci Happiness@Work Live!, která se nedávno stala součástí Red Button. Mezitím Michal také spoluzaložil několik technologických startupů a nedávno nastartoval také CEO Komunitu, ve které pro lídryně a lídry vytváří prostředí k setkávání, vzájemné podpoře a růstu.

Jan Mašek

90 min | 19. 9. 2024 | Pořad: Brain&Breakfast

Kompetence: Inspirování, Kritické myšlení, Sebereflexe

Uplatněte v praxi nové znalosti

Výzva

Nedílnou součástí každého vysílání je praktická výzva, která vám pomůže lépe ukotvit nově získané znalosti.

Pro zobrazení je potřeba mít aktivováno plné členství.

Zakoupit členství