Lidé v rovnováze

Online akce začíná 29. 5. 2024 v 20:00.

Akce jsou k dispozici pouze uživatelům s členstvím Impact.
Zakoupit členství

Lidé v rovnováze

Webinář ze série Lidé v rovnováze nám představí další zajímavé hosty - manželský pár Alena Antalová a Josef Juráček. Zobrazit více…

Alena Antalová, herečka Městského divadla Brno, muzikálová zpěvačka, která nyní vystupuje se šansony s Alexem Andersem. Vystudovala konzervatoř v Bratislavě, ve studiu pokračovala na brněnské JAMU, kde absolvovala v oboru „muzikálové herectví“. Je držitelkou Ceny Thálie za rok 1999 v kategorii Talent roku do 33 let, kterou získala za titulní roli v divadelní hře Mistr a Markétka. O její divácké popularitě svědčí mimo jiné i to, že byla třikrát zvolena nejpopulárnější herečkou MdB. Již v útlém věku se Alena Antalová objevovala v různých televizních inscenacích. V 90. letech hrála v seriálu Četnické humoresky postavu Ludmily Horké, dalším seriálem byla Pojišťovna štěstí, kde ztvárnila Annu Jánskou. Ve filmu Společník si zahrála po boku Jaroslava Duška, Josefa Somra či Evy Holubové. K filmu Kytice nazpívala sólové party. Mohli jste ji také vidět ve filmu Veterán v režii Jana Hřebejka či ve filmu Léto s Gentlemanem, kde si zahrála ženu mezi dvěma muži v podání Jaromíra Hanzlíka a Igora Bareše. S manželem Josefem Juráčkem mají 4 děti. Všechny se věnují divadlu.

Josef Juráček, úspěšný podnikatel a developer. Od roku 1998 podniká ve stavebnictví. Je majitelem stavební firmy A+J ploty s.r.o., která se primárně zaměřuje na zabezpečení průmyslových objektů, věznic a letišť. V roce 2004 se seznámil s Alenkou Antalovou a o rok později se vzali. Mají spolu čtyři krásné děti, Alenku, Elenku, Janíka a Mařenku. Z prvního manželství má syna Josefa a už je dokonce i dědečkem dvou úžasných vnuků Josífka a Vojtíška. Jeho největší prioritou je rodina. Miluje divadlo a hudbu.

Své vstoupení nazvali „Jak ladit rovnováhu v manželství různých profesí“

Budeme si povídat o následujících tématech:

  • Jak je život svedl dohromady a zda věří na náhody
  • Co je pro ně v životě důležité a jaké mají priority
  • Jak ladí péči rodinu se svými povinnostmi v zaměstnání
  • Co dělají proto, aby jim energie a vzácná harmonie ještě dlouho vydržela

Akce proběhne online na platformě ZOOM, více informací zde.

Denisa Koderlová

60 min | 29. 5. 2024 | Komunita: Agilita, Firemní kultura, Inovace, Udržitelnost |
Kontakt na organizátora: Denisa Koderlová