Lidé v rovnováze

Akce již proběhla.

Webinář ze série Lidé v rovnováze nám představí další dva zajímavé hosty - Honzu Maška a Annu Hogenovou, kteří vystoupí s přednáškou na téma Hledání rovnováhy a smysluplnosti v práci a životě. Zobrazit více…

Ing. Jan Mašek – zakladatel sítě Red Button https://www.redbutton.cz/, uskupení lidí, kteří sdílejí své know-how, aby v České republice bylo lépe.

Jan Mašek si vybral inovace jako prostředek k rozvoji odvahy, národní hrdosti a kultivaci společnosti jako celku. Pracoval ve společnosti 3M na pozici inovačního lídra. Tam se naučil propojovat různé funkční modely, vytvářet mosty mezi 3M a jinými firmami nebo institucemi a společně hledat win-win řešení. Baví ho nahlížet a učit se z různých oborů, pomáhat lidem využívat své dary na maximum a spolutvořit s lidmi, kteří jsou hodnotově na stejné vlně. Nebojí se říci „nevím“.

Prof. PhDr. Anna Hogenová, CSc. – česká filozofka, fenomenoložka a profesorka.

Anna Hogenová přednáší na Pedagogické fakultě UK, kde zároveň vede Oddělení filozofie a etiky. Je rovněž vedoucí Katedry filozofie na Husitské teologické fakultě UK. Je autorkou tří knih, z nichž nejpopulárnější má název Žít z vlastního pramene. Je pravidelným hostem na konferencích a dvakrát již vystoupila i v našem projektu Lidé v rovnováze. Její pozitivní přístup pomáhá lidem zvládat obtížné situace. Svou inspiraci čerpá ze základů fenomenologie Martina Heideggera a antického Řecka, ale zejména ze života v přítomnosti a přírody.

Akce proběhne online, odkaz na Zoom dostupný po přihlášení. Více info zde.

Denisa Koderlová

120 min | 24. 1. 2024 | Komunita: Agilita, Firemní kultura, Inovace, Udržitelnost |
Kontakt na organizátora: Denisa Koderlová