Lidé v rovnováze

Akce již proběhla.

Webinář ze série Lidé v rovnováze nám představí další dva zajímavé hosty - Martina Šafaříka, který vystoupí s přednáškou - Co ví věda o tom, jak žít šťastný a vyrovnaný život, a Sandru Fridrichovou s tématem Nepal: vzhůru k výškám a hloubkám mého já. Zobrazit více…

Prvním řečníkem bude Martin Šafařík

Martin propojuje témata inovací a firemní kultury. Ve firmách se zaměřuje na motivaci a angažovanost lidí, budování skvělé a udržitelné firemní kultury a efektivní týmovou spolupráci. Pomáhá s osobním rozvojem a energy managementem. Je partnerem ve firmě Happiness@Work, co-founderem projektu Workshop Box, členem sítě Red Button, lektorem MBA programu v European School of Business & Management, a jako freelancer se zapojuje do leadership akademií a kulturně transformačních projektů.

Vystoupí s přednáškou na téma: Co ví věda o tom, jak žít šťastný a vyrovnaný život.

Dnešní společnost čelí velkým výzvám. Ať už jsou to pandemie, války nebo inflace, nebo i prostý fakt, že žijeme ve světě neomezených možností. Ve světě, v němž je složité se rozhodovat, nebo dodržovat společenské standardy chování. Skrze osobní příběh vystupujícího se dozvíme, co ví moderní věda o tom, jak se můžeme přiblížit ke šťastnému a vyrovnanému životu.

Postupně se podíváme na tyto 4 oblasti:

  1. Vztahy a důvěra
  2. Smysluplné výsledky
  3. Růst a učení
  4. Zdraví

Malá poznámka předem – „I drobné věci mohou mít ohromný dopad“.

Jako druhá vystoupí Sandra Fridrichová

Sandra většinu svého pracovního života strávila v korporátním světě. Přes řízení projektů, vzdělávání, podporu prodeje, business development se dostala až ke strategickému marketingu a customer experience. Po letech zkušeností v různých oblastech pochopila, co všechno její jednotlivé mise spojuje. Nadhled a péče o lidi. Sandra o sobě říká „Mám schopnost propojovat dohromady témata a oblasti, tak, aby celý systém byl konzistentní, uvěřitelný a úspěšný. Úspěch ale nepřichází jen ze smysluplného nastavení businessu. Úspěch závisí na lidech. Na jejich otevřenosti, motivovanosti, porozumění své roli v tom, co od nich očekáváte a jak oni přispívají k celku, který jako firma tvoříte.“

Kromě své pouti z korporátu přes startupový svět na volnou nohu se často vydává na osobní cesty, na kterých nachází střípky svého pravého já.

Vystoupí se svou osobní zkušeností a zamyšlením na téma Nepal: vzhůru k výškám a hloubkám mého já.

Obsahem bude:

  • Nepál.
  • 5 písmenek.
  • 1 rok vzdoru, že nepojedu.
  • 24 dní, které mi obrátili naruby moje vzorce, strachy ale i náhled sama na sebe.

K tomu uvádí:
„Kdysi jsem četla, že člověk je schopen rozvíjet sám sebe, zejména v nekomfortní zóně. Možná právě proto lidé vyprávějí příběhy o svém vyhoření, rozvodu, nemoci a spojují je se svou proměnou. Sama sebe jsem se ptala, jestli potřebujeme zažít právě takový nevratný „shaking“ nebo jestli se dá nekomfort nějak „bezpečně“ nasimulovat? Nepál mě přesvědčil, že nasimulovat se dá báječně. Ale vyhnout všem nepříjemným pocitům a prožitkům se nelze ani u simulace.

Pokud i vy jdete cestou, která vede přes brnění vašich sabotérů, kopce domněnek, hlubokých strachů, nejistot,… a přemýšlíte, co s nimi, přijďte se inspirovat… a třeba nalézt svojí vlastní cestu, jak vidět a možná i pracovat s tím, co vás brzdí“.

Akce proběhne online, odkaz na Zoom dostupný po přihlášení. Více info zde.

Denisa Koderlová

120 min | 20. 12. 2023 | Komunita: Agilita, Firemní kultura, Inovace, Udržitelnost |
Kontakt na organizátora: Denisa Koderlová