Září 2024 – Bůh chodí po světě vždycky inkognito

Toto vysílání je k dispozici pouze uživatelům s placeným členstvím.

Chcete-li sledovat vysílání z archivu, staňte se součástí Red Button EDU komunity a aktivujte si členství.

Zakoupit členství

"Kniha by se měla jmenovat "Nic není nemožné." Přišla ke mně v pravý čas, kdy jsem uvažovala o velké životní změně a měla jsem z ní strach. Dodala mi odvahu zkoušet i věci, které pro mě byly na první pohled šílené nebo nesplnitelné." Zobrazit více…

Říká o knize Margareta Křížová, byznys mentorka, autorka knihy „Z deníku investorky – Jak podnikat a nezbláznit se“.

Co když všechno, co jste si dosud mysleli o životě, bylo špatně?
Hlavní hrdina knihy Alan, muž na pokraji sebevraždy, se setká s tajemným cizincem, který mu zachrání život. Alan se mu na oplátku zaváže, že po dobu sedmi dnů splní všechny úkoly a zkoušky, které mu cizinec uloží. Ze dne na den se tak ocitne v situaci, kdy nemá nad svým životem žádnou kontrolu. Najednou ale začne být mnohem zajímavější než kdy dřív. Alan začíná znovu, a možná skutečně poprvé, objevovat sám sebe.

Tato kniha není jen příběhem o hledání životního směru. Je to hluboká meditace o štěstí, svobodě a lidském potenciálu. Skrze Alanovu cestu objevíte, jak malé změny mohou vést k velkým transformacím. Jak překonat své zábrany, strach a naučené chování a vybočit z nalinkované cesty svého života, když nám nepřináší uspokojení? Jak se vymanit ze stereotypů a žít autenticky? Jak rozpoznat skryté příležitosti, které nám život nabízí?
Tohle všechno a ještě víc nám přináší tento sebe-rozvojový román.

Kdo je Margareta Křížová?

Margareta Křížová je uznávaná česká investorka a byznys mentorka. Věnuje se poradenství pro začínající podnikatele a startup fundraisingu a své bohaté znalosti a zkušenosti sdílí i na svém blogu, kde nabízí cenné rady a inspiraci pro rozvoj podnikání. Vydala také knihu „Z deníku investorky – Jak podnikat a nezbláznit se“ a ve spolupráci s Newton University a Karlem Mindless Novotným vede Byznys Accelerator – inkubátor a akcelerační program pro rozjezd podnikání.

Hana Jadavan

10 min | 19. 9. 2024 | Pořad: Kniha měsíce

Kompetence: Celoživotní učení, , Sebereflexe, Zdraví

Uplatněte v praxi nové znalosti

Výzva

Nedílnou součástí každého vysílání je praktická výzva, která vám pomůže lépe ukotvit nově získané znalosti.

Pro zobrazení je potřeba mít aktivováno plné členství.

Zakoupit členství