Culture change management

Online akce začíná 25. 9. 2024 v 8:00.

Akce jsou k dispozici pouze uživatelům s členstvím Impact.
Zakoupit členství

Culture change management

Přijďte se s námi ponořit do tématu řízení změny firemní kultury. Na našem online komunitním setkání 30.9. v 8:00 se budeme bavit o tom, jak efektivně vést změny v organizaci, aby se podařilo transformovat nejen procesy, ale i hodnoty a vztahy uvnitř firem. Jak tyto změny správně uchopit, aby byly dlouhodobě udržitelné a prospěšné pro všechny zúčastněné? Zobrazit více…

Akce proběhne formou otevřené diskuze, do které se můžete aktivně zapojit každý. Společně budeme sdílet zkušenosti, nápady a praktické rady.

Nezapomeňte, že akce je online a účast je možná pouze po předchozí registraci.

Kdo je Sandra Fridrichová?
Sandra spojuje kontrastní zkušenosti ze světa start-upů i korporací. Tyto extrémně rozdílné zkušenosti jí pomohly uvědomit si, jak velký vliv má „soft“ stránka leadershipu na „hard“ výsledky. Posledních pět let se její přístup zaměřuje na celostní přístup k „firemnímu zdraví“. Zkoumá a odhaluje příčiny firemních nemocí a neduhů a je oporou i náročným partnerem pro CEOs, manažery i zaměstnance na cestě k zásadním proměnám ve firmách.

Kdo je Martin Šafařík?
Martin je facilitátor, lektor a nadšenec do témat jako firemní kultura, wellbeing, leadership a inovace. Věří, že pro dlouhodobě úspěšné firmy, kde lidé rádi zůstávají, jsou klíčové čtyři základní ingredience: pevné vztahy vycházející z důvěry, úspěch a smysluplné výsledky, neustálý růst a učení, a prevence v oblasti fyzického i mentálního zdraví. Martin je partnerem v Red Button EDU, sledoval řadu skvělých lídrů v rámci aktivit firmy Happiness@Work, spoluzaložil projekt Workshop Box, je lektorem MBA programu na European School of Business & Management a moderuje leadershipový podcast True Leaders Talks.

Těšíme se na vás!
Barča & Sandra & Martin

Barbora Tejnská

60 min | 25. 9. 2024 | Komunita: Firemní kultura |
Kontakt na organizátora: Barbora Tejnská