Únor 2022 – Can’t hurt me

Toto vysílání je k dispozici pouze uživatelům s placeným členstvím.

Chcete-li sledovat vysílání z archivu, staňte se součástí Red Button EDU komunity a aktivujte si členství.

Zakoupit členství

"Výmluv, proč nenaplňujeme svůj potenciál, máme každý spoustu, ale jak říká David Goggins, jsou to jen kecy. Prožil dětství plné týrání, chudoby a rasových útlaků, ještě ve 25 letech měl nadváhu, koktal a živil se sprejováním švábů. Jen silou vlastní vůle, mentální odolnosti a tvrdé práce se z něj stal člen elitní jednotky, úspěšný ultramaratonec, rekordman v počtu shybů a vyhledávaný motivační řečník." Zobrazit více…

Říká o knize Pavel Pumprla, člen sítě Red Button.

For David Goggins, childhood was a nightmare — poverty, prejudice, and physical abuse colored his days and haunted his nights. But through self-discipline, mental toughness, and hard work, Goggins transformed himself from a depressed, overweight young man with no future into a U.S. Armed Forces icon and one of the world’s top endurance athletes. The only man in history to complete elite training as a Navy SEAL, Army Ranger, and Air Force Tactical Air Controller, he went on to set records in numerous endurance events, inspiring Outside magazine to name him “The Fittest (Real) Man in America.”In Can’t Hurt Me, he shares his astonishing life story and reveals that most of us tap into only 40% of our capabilities. Goggins calls this The 40% Rule, and his story illuminates a path that anyone can follow to push past pain, demolish fear, and reach their full potential.

Kdo je Pavel Pumprla?

Pavel Pumprla je bývalý úspěšný basketbalový reprezentant České republiky a kapitán úspěšného národního týmu z Mistrovství světa v Číně v roce 2019. S basketem začal už v devíti letech v Olomouci a přes Opavu a zahraniční štace ve Španělsku byl řadu let kapitánem nejlepšího českého klubu a pravidelného účastníka Evropské ligy z Nymburku. Pavel žije v Poděbradech, kromě basketu se věnuje celé řadě dalších aktivit, vystupuje často jako motivační spíkr na téma vedení a rozvoje lidí a produkuje také vlastní úspěšný podcast Cesty vítězů.

Uplatněte v praxi nové znalosti

Výzva

Nedílnou součástí každého vysílání je praktická výzva, která vám pomůže lépe ukotvit nově získané znalosti.

Pro zobrazení je potřeba mít aktivováno plné členství.

Zakoupit členství