Toto vysílání je k dispozici pouze uživatelům s placeným členstvím.
Chcete-li sledovat vysílání z archivu, staňte se součástí Red Button EDU komunity a aktivujte si členství.
Materiály doplňují a rozšiřují informace, které zazněly v tomto vysílání. Umožňují vám samostudium tématu do hloubky, pokud máte chuť a čas.
Pro zobrazení materiálů je potřeba mít aktivováno plné členství.
U dalšího Stolu pro tři nám poskytl Roman Vaněk rozhovor bez servítek o zaprodanosti, virtuálních hrdinech a lenosti hledat pravdu. :-) Zobrazit více…
Věříme, že se u rozhovoru nejen zamyslíte, ale také třeba podumáte nad svými dvěma životy. 😉
Co v přednášce zaznělo?
- Které současné dění v restauracích považuje za stav “těsně před patologií” a proč? – 07:30
- Jaká “pochvalná” slova použil na adresu youtubera FattyPillow? – 11:37
- Na co nikdy nesmíte zapomenout, když jste nahoře (hodí se vědět, než se tam dostanete!)? – 28:18
- Jak překvapivě dlouho mu trvalo odpovědět na naši tradiční otázku (a co za tu dobu vymyslel)? – 41:27
Kdo je Roman Vaněk?
Roman Vaněk je autorem nesmírně populárních pořadů Peklo na talíři, Jídlo s.r.o. a Rozum v troubě. S manželkou Janou založil Pražský kulinářský institut (Prakul). Jeho kuchařky jsou nejprodávanějšími knihami tohoto žánru v České republice. Roman je také vášnivým sběratelem jídelních lístků a starých kuchařských knih